Folklore – argentiinalaisen kansantanssin tunnit

Argentiinalaisen kansantanssin eli folkloren tunnit syyskuussa La Fabricalla joka maanantai klo 18-19! Voit tulla yksin, kaksin tai parin kanssa. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Voit tulla myös kertaamaan aiemmin oppimaasi ja hakemaan lisää kokemusta ja uusia variaatioita tanssiisi.

Argentiina on suuri maa, jossa on valtava ja monipuolinen kansantanssi- ja musiikkiperinne. Tango syntyi Buenos Airesissa 1800-luvun lopulla, mutta muualla maassa tanssitaan kansantansseja. Suosituimpia ja tunnetuimpia tansseja ovat chacarera ja sen variaatiot, lyhyt ja iloinen gato, leikkisä escondido ja romanttinen zamba. Tanssitaan parin kanssa tai ryhmässä, ja joskus jopa soolona, kuten malambo! Argentiinalainen kansantanssi on maailman hauskinta – tule itse toteamaan se!

Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa; toisaalta parhaan opin saat osallistumalla useammalle tunnille.
Varusteena matalat kengät tai paljain jaloin. Naiset voivat halutessaan tanssia leveässä hameessa. Joillain tunneilla tarvitaan huivia, koko n. 30 x 30cm.

Tunnit syyskuun joka maanantai klo 18-19, eli 2.9., 9.9., 16.9., 23.9., ja 30.9.

15€ per hlö/tunti.
Opettajina La Fabrican opettajat.
Opetus suomeksi/englanniksi/espanjaksi.

* * * * *

Welcome to dance Argentine folk dances at La Fabrica! In addition to tango, Argentina has a rich tradition of folklore dances. The dances are danced in a group or with a partner, but usually not touching. You can join the classes with a partner, with a friend or alone. You can take individual classes or the whole package.

Mondays in September at 18-19h.
15€ per class.
The classes are given by the teachers of La Fabrica.
Teaching in Finnish, English and Spanish.

Yksi vastaus artikkeliin “”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from La Fabrica del Tango

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading