COVID-19

PÄIVITETTY 30.12.2021.

Tällä sivulla on La Fábrica del Tango -koulun koronavirustilanteen mukaisten toimintaohjeiden koonti. Tällä sivulla olevat ohjeet ohittavat kaikki muut sivustolla olevat toimintaohjeet, sikäli kuin ne poikkeavat toisistaan. Ohjeet koskevat kaikkia koulun järjestämiä tapahtumia.

Noudatamme paikallisia ja valtakunnallisia ohjeita ja suosituksia mm. hygienian, turvavälien, kokoontumisten, lähi/etäopetuksen ja maskien suhteen. Saatamme ohjeistaa oppilaitamme myös tanssikoulun omien käytäntöjen mukaan. *

OSALLISTU LÄHIOPETUKSEEN VAIN TERVEENÄ!!! Kursseilla tanssitaan vain oman parin kanssa; toistaiseksi tunneilla ei ole ohjattua parinvaihtoa. Viikkotunneille voit osallistua ilman erillistä maksua jonkun toisen henkilön kanssa, jos oma parisi sairastuu. Lähiopetuksessa noudatetaan vallitsevia hygieniaohjeita ja turvavälejä. Maskin käytöstä ohjeistetaan erikseen; toistaiseksi lähiopetuksessa käytetään maskia. * Tanssisalissa on tarjolla käsidesiä ja mahdollisuus ostaa maski.

Pidätämme oikeuden siirtyä lähiopetuksesta etäopetukseen tai päinvastoin tartuntatautitilanteen niin vaatiessa. Tästä tiedotetaan erikseen tiedotuskanavillamme (Facebook, sähköposti, kotisivut). Opetusmuodon muutos ei vaikuta kausimaksuihin.

Pidätämme oikeuden tehdä tarvittavia muutoksia toimintatapoihimme kauden aikana tartuntatautitilanteen niin vaatiessa. Tämä ei myöskään vaikuta maksuihin, eikä jo maksettuja maksuja palauteta muutoksiin vedoten.

————

Poiketen normaalista peruutusehdostamme, jos joudut perumaan osallistumisesi viikonloppukurssille tai seminaariin oman tai parin sairastumisen takia, emme peri kurssista maksua, vaikka peruisit vasta kurssipäivänä. Muissa tapauksissa peruutusehto toimii normaalisti.

———–

* Koronapandemian aikana olemme pyytäneet käyttämään maskia sekä tanssikoulun yleisissä tiloissa että harjoittelun aikana, mikä hieman poikkeaa virallisista suosituksista koskien aikuisten sisäliikuntaharrastuksia. Toivomme maskin käytön suojaavan sekä oppilaita että opettajia tartunnalta. Jos oppilas kohtaa tunnin aikana parikymmentä henkilöä, niin opettaja kohtaa yhden illan aikana kolme kertaa tämän määrän ihmisiä ja tartunnan mahdollisuus on siis suurempi. Opettajan karanteeni tai sairastuminen aiheuttaisi huomattavia ongelmia tanssituntien pitämisessä ja saattaisi jopa johtaa tuntien perumiseen, mitä emme missään nimessä halua! Pidämme huolen, että maskeja käytettäessä tanssitunneilla rasitus ei nouse reipasta kävelyä suuremmaksi, ja pidämme riittävästi taukoja. Luovumme maskien käytöstä heti, kun se on järkevää ja turvallista. Kiitos ymmärryksestä!!

%d