Ajanvaraus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

La Fábrica del Tangolla on käytössä DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmä, jonka avulla oppilaat voivat suoraan ilmoittautua tunneille ja kursseille, sekä varata tanssisalia omaan käyttöönsä. Järjestelmän osoite on:

https://varaaheti.fi/lafabricadeltango

Varaus toimii kivasti myös mobiilisti, eli älypuhelimenkin kautta käyttäminen onnistuu. Alla muutama vinkki järjestelmän käyttöön.

Etusivu

Järjestelmän etusivulta löydät ylhäältä toimintopalkista toiminnot ajan varaamiseen, prepaid-korttien ostamiseen ja tilin hallinnointiin. Kun tulet sivulle, olet ajanvarausnäkymässä (Varaa aika). Jos haluat ostaa prepaid-kortin, valitse Prepaid-kortit. Tilin hallinnointiin liittyvät toiminnot Tilin luonti/Kirjaudu, tai jos olet jo kirjautuneena, Omat varaukset/Oma käyttäjätili/Kirjaudu ulos.

Luo tili

Huomaa, että järjestelmän kautta maksaessasi sinulla pitää olla tili järjestelmässä. Se myös helpottaa varausten tekoa ja peruuttamista, ja on edellytys myös prepaid-kortin käytölle (kortti on aina henkilökohtainen ja liitetään tiliisi). Tilin avulla voit myös seurata mille tunneille ja kursseille olet osallistunut. Voit luoda tilin ensimmäisen ajanvarauksen tai muun ostoksen yhteydessä.

Kun luot itsellesi tiliä niin yksi rastitettava kohta on “Olen eläkeläinen, opiskelija tai työtön ja olen oikeutettu alennukseen (näytä korttisi kun tulet tunnille)”. Jos siis olet jotain kysymyksessä olevista niin laita rasti ruutuun. Järjestelmä osaa silloin tarjota sinulle oikeaa hintaa kurssista.

Syyskaudella 2021 olemme kirjanneet kausimaksun maksaneet oppilaat järjestelmään valmiiksi, joten luodessasi itsellesi tiliä saattaa tapahtua niin, että järjestelmä kertoo käyttämäsi sähköpostiosoitteen jo olevan järjestelmässä. Tällöin tiliä ei voi eikä kannata luoda uudestaan. Lähdet vain kirjautumaan sisään yläpalkin “Kirjaudu”-toiminnolla, ja tunnusta ja salasanaa kysyttäessä valitsetkin kohdan “Unohditko salasanasi?” Järjestelmä kysyy sähköpostisoitteesi ja kun lähetät sen järjestelmälle saat kohta sähköpostiisi viestin, jonka avulla pääset asettamaan itsellesi salasanan.

Ajan varaaminen

Ajan varaamisen näkymässä näet Tunnit ja Salin vuokraus-toiminnot. Jos tarjolla on laajempia tuntipaketteja (esimerkiksi kausi-ilmoittautuminen), ne näkyvät Kurssit-toimintona.

Tunnit-toiminnolla voit varata ajan (lue: ilmoittautua) yksittäisille viikkotunneille ja työpajoihin. Valitse viikko näytön yläosasta niin näet varattavat tunnit viikonpäivittäin. Tätä kirjoitettaessa näkyvissä on neljä viikkoa tulevaisuuteen tiedossa olevat tunnit. Näihin varauksiin pätevät kertamaksut. Katso alempaa kuvaus prepaid-korteista, jos haluat osallistua useammille tunneille kertamaksulla.

Salin vuokraus-toiminnolla voit varata salia omaan harjoitteluusi. Pienin varausjakso kalenterissa on puoli tuntia, niin voit paremmin säätää varauksen aikaa tarpeesi mukaan. Varaus on parivaraus, eli sinä ja parisi voitte käyttää salia omaan harjoitteluun (voit tietysti tulla myös yksin). Salissa voi samaan aikaan olla myös La Fábrican tiimin opettajia harjoittelemassa tai antamassa yksityistunteja. Otamme korkeintaan yhden parin kerrallaan saliin, jotta kaikilla on riittävästi omaa tilaa tanssia. Huomaa, että tätä ei voi käyttää ryhmätuntien järjestämisen tuntivaraukseen. Niistä ota yhteyttä La Fábrican henkilöstöön.

Kurssit-toiminnolla ilmoittaudut vaikkapa syys- tai kevätkauden tasoryhmään.

Tässä vielä suorat linkit

Prepaid-kortit

Järjestelmä tukee digitaalisia prepaid-kortteja. Olemme ottaneet käyttöön esimerkiksi seuraavat kortit:

  • 10-kortti, joilla voit maksaa säännöllisten viikkotuntien kertamaksuja. Kortti on hinnoiteltu niin, että saat yhden tunnin ilmaiseksi normaali kertamaksuihin verrattuna.
  • Salivuokran 10 x puolen tunnin kortti. Tässäkin on hintaa alennettu kertamaksuihin verrattuna.
  • Prepaid-kortin voit ostaa varausjärjestelmän kautta (yläpalkin Prepaid-kortit) tai salilta.
  • Tässä linkki: https://www.varaaheti.fi/lafabricadeltango/fi/prepaids
  • Prepaid-kortit ovat henkilökohtaisia, tai ihan tarkkaan ottaen tilikohtaisia. Kortin lunastaminen vaatii siis tilin perustamisen. Korttia voi käyttää vain siihen liitetyn tilin tuntien maksamiseen.

Maksaminen

Varauskalenterin kautta ilmoittauduttaessa on kätevintä, jos maksat tunnit heti ilmoittautuessasi. Käytössä on verkkomaksaminen (myös lasku ja/tai osamaksu onnistuu) tai prepaid-kortti. Toiminto Varaa ja maksa aika löytyy varauksen vahvistusnäytöltä. Jos olet lunastanut prepaid-kortin, joka käy varaamasi ajan maksamiseen, sinulle tulee valittavaksi Maksa käyttäen prepaid-korttia -toiminto.

Verkkomaksuissa on valittavana

  • korttimaksu
  • MobilePay, Masterpass, Pivo, Siirto
  • Useiden pankkien verkkopankkimaksu
  • Lasku tai osamaksu

Jos haluat käyttää muuta maksutapaa, kuten Edenrediä, ePassia tai Smartumia, niin kerro siitä ilmoittautumisen lisätiedoissa ja varaa aika ilman maksua (Varaa aika -painike).

%d bloggaajaa tykkää tästä: