Hinnasto

Kausimaksut

Kausimaksulla varaat paikkasi haluamaasi tai haluamiisi viikkotuntiryhmiin (alkeet, jatko, keski, edistyneet, valssi/milonga tai tekniikka). Kausimaksulla saat edullisemmalla hinnalla koko kauden mittaisen säännöllisen viikkoannoksen argentiinalaista tangoa sinulle sopivalla tasolla. Ryhmien kuvaukset löydät täältä. Kevät- ja syyskaudella on tyypillisesti 14 opetuskertaa, kesäkaudella 7 kertaa (määrä saattaa elää riippuen arkipyhien osumisesta opetuspäiville).

VIIKKORYHMIEN KAUSIMAKSUT
Tangotunnit 60 min 220 € / hlö
Tekniikkatunti 45 min 170 € / hlö

Kevätkausi 8.1.-25.4.2024.
ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Suositeltu maksutapa

Maksa kausimaksu ilmoittautumisen yhteydessä osoitteessa https://www.varaaheti.fi/lafabricadeltango

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöohjeita

Muut maksutavat

 • käteinen
 • pankki/luottokortti
 • Smartum, ePassi, Edenred
 • MobilePay

Näiden maksutapojen kanssa toimimme kausimaksujen osalta seuraavasti:

 1. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille/kursseille osoitteessa varaaheti.fi/lafabricadeltango. Älä maksa kurssia (valitse varauksen yhteydessä “Varaa aika”), vaan laita lisätietoon viesti että haluat maksaa muulla tavalla.
 2. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@lafabricadeltango.fi, jossa kerrot miten haluat kausimaksun maksaa.
 3. Maksat maksun haluamallasi tavalla ja me kirjaamme maksusi suoritetuksi. Jos esimerkiksi haluat maksaa osan vaikkapa Smartumilla ja loput kortilla, niin se menee näin:
  • Maksat Smartum-osan
  • Me katsomme loppusumman ja lähetämme sinulle maksulinkin, jolla voit maksaa korttimaksuna loput

Kausiryhmien määräalennus

Jos tangokärpänen on puraissut niin pahasti, että harkitset useampaan tasoryhmään osallistumista, tarjoamme määräalennuksen. Mitä enemmän reenaat, sen enemmän säästät. Eli …

 • toisesta ryhmästä saat 10% alennuksen
 • kolmannesta 15%
 • neljännestä tai useammasta ryhmästä 20%.

Määräalennus ei koske tasoryhmiä joissa on muu alennus. Jos osallistut useampaan ryhmään niin toimi samalla lailla kuin yllä Muut maksutavat-kohdassa. Älä siis maksa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, vaan lasketaan määräalennettu hinta ensin ja lähetetään sinulle maksulinkki oikealla hinnalla.

Kausiryhmien maksuryhmäalennus

Jos olet opiskelija, työtön tai eläkeläinen, saat 30 €:n alennuksen viikkoryhmien kausimaksusta. Tuothan ensimmäiselle tunnille todistuksen alennusoikeudesta. Huomaa, että maksuryhmäalennuksen kanssa ei voi käyttää määräalennusta.

Kausimaksulla maksetun tunnin korvaaminen

Jos käy niin, että jostain syystä et pääse osallistumaan opetuskerralle, josta olet maksanut kausimaksun, voit tulla korvauskerralle toiselle vastaavalle tai “alemman tason” tunnille, tai soolotekniikkatunnille. Korvauskerrat tulee käyttää saman kauden aikana kuin poissaolo on tapahtunut.

_________________________________________________________________________

Kertamaksut

Kaikkiin kausi ryhmiin voi osallistua silloin tällöin kertamaksulla. Tekniikkatunnilla ei tarvita paria. Muissa ryhmissä kertamaksulla tulijan on hyvä valmistautua treenaamaan tilanteen mukaan viejän tai seuraajan roolia, tai tulla tunnille oman parin kanssa.

Kertamaksu: 20€ per henkilö oppitunti 60min. Tekniikkatunti 15 € 45 min. Varaaheti.fi:ssä voit ostaa myös prepaid-kortteja (esim. 10- tai 5-kerran kortti) edullisempaan kertahintaan.

Maksutavat: varaaheti.fi (myös prepaid), käteinen, pankki/luottokortti, Smartum, ePassi, Edenred, MobilePay.

Ilmoittautuminen kerta- tai prepaid-maksulla tämän linkin kautta.

Viikkoryhmien aikataulut löydät kalenteristamme.

_________________________________________________________________________

Muut tuntityypit ja tapahtumat

Teematunnit ja seminaarit hinnoitellaan aina erikseen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

%d