COVID-19

Tällä sivulla on La Fábrica del Tango -koulun koronavirustilanteen mukaisten toimintaohjeiden koonti. Tällä sivulla olevat ohjeet ohittavat kaikki muut sivustolla olevat toimintaohjeet, sikäli kuin ne poikkeavat toisistaan. Ohjeet koskevat kaikkia koulun järjestämiä tapahtumia.

Noudatamme STOLlin (Suomen Tanssinopettajain Liitto ry) toimintaohjeita mm. osallistujien ja opettajien välisen kanssakäymisen ja osallistujatietojen keräämisen suhteen.

Oppitunneilla ja tapahtumissa noudatetaan vallitsevia hygieniaohjeita ja turvavälejä.

OSALLISTU KURSSILLE VAIN, JOS OLET TÄYSIN OIREETON!!! Kursseilla tanssitaan vain oman parin kanssa; toistaiseksi tunneilla ei ole ohjattua parinvaihtoa. Viikkotunneille voit osallistua veloituksetta jonkun toisen henkilön kanssa, jos oma parisi sairastuu.

Poiketen normaalista peruutusehdostamme, jos joudut perumaan osallistumisesi viikonloppukurssille tai seminaariin oman tai parin sairastumisen takia, emme peri kurssista maksua, vaikka peruisit vasta kurssipäivänä. Muissa tapauksissa peruutusehto toimii normaalisti.

Pidätämme oikeuden siirtyä lähiopetuksesta etäopetukseen tartuntatautitilanteen niin vaatiessa. Tästä tiedotetaan erikseen tiedotuskanavillamme (Facebook, sähköposti, kotisivut). Opetusmuodon muutos ei vaikuta kausimaksuihin.

Viimeisin COVID-tiedote La Fábrican sivulla.