COVID-19

Tällä sivulla on La Fábrica del Tango -koulun koronavirustilanteen mukaisten toimintaohjeiden koonti. Tällä sivulla olevat ohjeet ohittavat kaikki muut sivustolla olevat toimintaohjeet, sikäli kuin ne poikkeavat toisistaan. Ohjeet koskevat kaikkia koulun järjestämiä tapahtumia.

Noudatamme STOLlin (Suomen Tanssinopettajain Liitto ry) toimintaohjeita mm. osallistujien ja opettajien välisen kanssakäymisen ja osallistujatietojen keräämisen suhteen.

OSALLISTU LÄHIOPETUKSEEN VAIN, JOS OLET TÄYSIN OIREETON!!! Kursseilla tanssitaan vain oman parin kanssa; toistaiseksi tunneilla ei ole ohjattua parinvaihtoa. Viikkotunneille voit osallistua veloituksetta jonkun toisen henkilön kanssa, jos oma parisi sairastuu. Lähiopetuksessa noudatetaan vallitsevia hygieniaohjeita ja turvavälejä. Maskin käytöstä ohjeistetaan erikseen; toistaiseksi lähiopetuksessa käytetään maskia. Opettaja ei kosketa oppilaita, vaan ohjeistaa vain sanallisesti.

Pidätämme oikeuden siirtyä lähiopetuksesta etäopetukseen tai päinvastoin tartuntatautitilanteen niin vaatiessa. Tästä tiedotetaan erikseen tiedotuskanavillamme (Facebook, sähköposti, kotisivut). Opetusmuodon muutos ei vaikuta kausimaksuihin.

Pidätämme oikeuden tehdä tarvittavia muutoksia toimintatapoihimme kauden aikana tartuntatautitilanteen niin vaatiessa. Tämä ei myöskään vaikuta maksuihin, eikä jo maksettuja maksuja palauteta muutoksiin vedoten.

Poiketen normaalista peruutusehdostamme, jos joudut perumaan osallistumisesi viikonloppukurssille tai seminaariin oman tai parin sairastumisen takia, emme peri kurssista maksua, vaikka peruisit vasta kurssipäivänä. Muissa tapauksissa peruutusehto toimii normaalisti.

Viimeisin COVID-tiedote La Fábrican sivulla.