Sali alkaa valmistua

Tällä viikolla olemme loppusuoralla tanssisalin rakentamisessa. Kalusteita olemme keräilleet jo muutaman viikon, peilit tulivat pari viikkoa sitten, ja keskiviikkona virittelimme Pasin kanssa lattian parketin odotustilaan laittamalla alusmuovit paikalleen. Viimeisenä muttei vähäisimpänä saapui sitten uusi lattia. Noin 1600 kiloa lattiaa tuli pitkä odotuksen, lukuisten epävarmuuksien ja viime hetken lattiatalkoiden peruutusuhan jälkeen Klingendahlin pihaan perjantaina iltapäivällä. Parissa tunnissa saimme siirrettyä kuorman kolmanteen kerrokseen. Ilta meni ensin tutustuessa lattian rakentamiseen ja sitten noin puolen lattian kokoamiseen.

ISO kiitos kaikille perjantain lattianrakennukseen osallistuneille. Huomenna jatketaan. Jos saadaan loppu tolkuin valmiiksi niin saatetaan ehtiä vielä Amigos del Tangon 20-vuotisjuhlamilongaan Helsinkiin.

Arttu

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: