La Fábrican marraskuu 2018

Hola amigos,

talvi alkaa tehdä tuloaan ja illat pimenevät. Onneksi tanssiparin syleily lämmittää mukavasti! La Fábrica del Tangon syyskausi jatkuu 13.12.18 asti. Itsenäisyyspäivän tienoilla pieniä muutoksia tuntiohjelmaan, seuraa ilmoittelua. Tässä uutiskirjeessä käydään läpi loppuvuoden tapahtumia marras-joulukuussa: ohjelmassa paljon mukavaa tanssiohjelmaa!

* * * * *

Heti marraskuun alussa on tulossa mukava opettajavierailu: meillä on ilo saada vieraileviksi opettajiksi Nadia Tapia ja Daniel Valenzuela (CH) maanantaina 5.11.! Nadia ja Daniel pitävät normaalit maanantain ryhmätunnit, eli klo 19-20.30 Peruskurssi (MA) ja klo 20.30-22 Edistyneet. Tunnit kuuluvat maanantain peruskurssin (klo 19-20.30) ja edistyneiden (klo 20.30-22) tasoryhmän kausimaksuun. Keskiviikon peruskurssilaiset voivat korvata aiemman poissaolon osallistumalla tälle tunnille (klo 19-20.30). Viikkoryhmäläisten ei tarvitse ilmoittautua tunneille.
Opetuskieli englanti (tarvittaessa myös espanja) ja tunnit käännetään suomeksi tarvittaessa.

Nadia ja Daniel ovat ihania lämpimiä ihmisiä ja elegantteja tanssijoita. He ovat jatko-opintojen myötä kotiutuneet Helsinkiin ja opettavat siellä myös tangoa. Heidän tyylinsä on elegantti ja musikaalinen salonkitango. Opetuksessa he keskittyvät perusteisiin, eli abrazoon, kävelyyn ja musiikkiin. Tervetuloa tutustumaan näihin ihaniin opettajiin!

Tunneille ovat tervetulleita osallistumaan myös muut kuin viikkoryhmissä käyvät! Ota vaikka molemmat tunnit! Vierailevat osallistujat: Oppitunnin hinta on 20€ per henkilö.
Kurssin järjestää La Fábrica del Tango; maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Vierailevien osallistujien toivotaan ilmoittautuvan sähköpostitse info@lafabricadeltango.fi. Ilmoittautumalla parin kanssa varmistat paikkasi tunneilla. Voit ilmoittautua myös yksin, jolloin paikkasi varmistuu parin löydyttyä.

* * * * *

Marraskuussa jatkuvat argentiinalaisen tangon tutustumistunnit joka torstai eli 1., 8., 15. ja 22. ja 29.11. klo 18-19, hinta 10€ per henkilö. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, voi tulla parin kanssa tai yksin. Vinkkaa kaverille tai puolisolle, tässä on helppo tapa tutustua argentiinalaiseen tangoon! Sopii myös lisätunniksi perusteiden kertaamiseen; ohjelmassa joka kerta kävelyä, musiikin kuuntelua ja peruskuvioita!


Studio Manda Jam jatkaa itämaisen tanssin Tribal Fusion -tunteja La Fabricalla tiistaisin 11.12.18 asti. Viimeisellä kerralla salilla avoimet ovet, jolloin vierailijat pääsevät katsomaan, minkälaista tanssia tunneilla tanssitaan ja mitä syksyn aikana ollaan opittu! Tribal Fusion -tunnit jatkuvat kevätlukukaudella. Ja HUOMIO:  lukujärjestykseen tulee myös FasciaMethod -kehonhuoltotunti, jos ryhmä saadaan kasaan. Ohjaajana Amanda Nousiainen. Tule siis Studio Manda Jamin lajikokeilupäivään La Fabricalle su 9.12. tutustumaan molempiin lajeihin!


Eli loppuvuoden tapahtumia La Fabricalla:

  • su 4.11. Tangomusiikkipiiri (Tango aMoroso)
  • ma 5.11. Nadia y Daniel
  • su 25.11. Milonga Verde (aMoroso)
  • la 1.12. Ladies’ Tango Day with Carina Quiroga
  • su 2.12. Tangomusiikkipiiri (Tango aMoroso)
  • su 9.12. Studio Manda Jam lajikokeilupäivä
  • su 16.12. La Fabrican 1-vuotissynttärit

Ja kevään aikataulusta sen verran, että kevätkausi alkaa su 6.1.2019 tutustumispäivällä ja ma 7.1.2019 pyörähtävät viikkoryhmät käyntiin!


Tarkista tuntien tarkemmat tiedot La Fábrican kalenterista.
Seuraa päivittäistä tiedotusta Facebookissa.

Mahtavaa marraskuuta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from La Fabrica del Tango

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading