KEVÄTKAUSI 2023 ALKAA 9.1.!!!

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI !

Early bird -hinta 1.-31.12.
195€ per ryhmä per henkilö per kevätlukukausi

1.1.2023 alkaen 220€ per ryhmä per henkilö per kevätlukukausi, jos ostat alkeet ja tekniikan niin tekniikkakurssista -50%!!!

Kevätkauden aikataulu!
Argentiinalaisen tangon viikkoryhmät
Kevätkausi 9.1.-27.4.2023

Maanantai
18-19 Teematunti kaikille tasoille
19.15-20.15 Jatko/keskitaso
20.30-21.30 Edistyneet

Keskiviikko
18-19 Jatko
19.15-20.15 Milonga/vals
20.30-21.30 Keskitaso

Torstai
18-19 Alkeet
19.15-20.15 Tekniikka (ei tarvitse paria)
20.15-22 Práctica. Järjestäjä: Tango aMoroso ry

Ilmoittaudu syyslukukaudelle täältä:
https://www.varaaheti.fi/lafabricadeltango/fi/la_fabrica_del_tango/courses

Otamme ryhmään yhtä paljon viejiä ja seuraajia. Varmimmin pääset ryhmään ilmoittautumalla parin kanssa, mutta voit myös ilmoittautua ilman paria, jolloin olet jonotuslistalla odottamassa toisenroolista ilmoittautumista. Jonotuslistaa puretaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olemme lisänneet viikkoryhmiä, joten toivottavasti entistä useampi löytää aikatauluunsa sopivan ryhmän. Maanantain jatko/keskitason tunti on tarkoitettu jatko/keskitason tanssijoille, joille sopii opiskelu nimenomaan maanantaisin klo 19.15. Keskiviikkona on erikseen jatko- ja keskitason ryhmät, eli nyt on helppo yhdistää jatko- tai keskitaso ja milonga/vals-tunti.

Jos olet aloittanut alkeisryhmässä tänä syksynä, suosittelemme vielä toista kautta alkeissa. Kevään aikana tulee jonkin verran kertausta ja jonkin verran uutta. Alkeisryhmään voi tulla myös vasta-alkajana, eli kutsu vaikka ystävä mukaan!

Uutena tuntina maanantain teematunnit, jotka on tarkoitettu kaikille tasoille, kunhan jonkinlainen käsitys argentiinalaisen tangon perusteista on. Teema pysyy samana kuukauden kerrallaan, joten tunnit myydään 3-4 oppitunnin paketteina. Koko kevään teemapaketit ovat jo ostettavissa nettikaupasta. Kevään teemat ovat seuraavat: tammikuussa helpot akselinkallistukset, helmikuussa boleot ja ganchot, maaliskuussa girot, huhtikuussa yhdistelmät. Teematunnit opettaa suomenkielisen parin kanssa Luis Rojas (AR), joka jälleen liittyy opettajatiimiimme! Tervetuloa Luis!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: