Kevätkauden avajaiset – Spring season

Argentiinalaisen tangon tanssikoulu La Fábrica del Tango toivottaa uudet ja vanhat oppilaat tervetulleiksi kevätkauden avajaisiin sunnuntaina 6.1.2019!
Avajaispäivän ohjelmassa klo 16:15 argentiinalaisen tangon alkeistunti, 17:15 tekniikkatunti ja 19:15 argentiinalaisen kansantanssin tunti. Tunnit ovat ilmaisia ja voit tulla paikalle yksin tai oman parin kanssa. Tapahtuman aikana esitellään tanssikoulu La Fabrican toimintaa. Paikalla ovat koulun kaikki opettajat: Arttu, Carina, Maria ja Pasi.

La Fabrican viikkotunnit alkavat ma 7.1. ja ilmoittautuminen tunneille tapahtuu avajaisissa, ensimmäisen viikon aikana paikan päällä tai ennakkoon netissä. Tunnit maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla; myös laskun voi pyytää. Tunneilla opetus suomeksi ja englanniksi ja tarvittaessa myös espanjaksi. Tervetuloa!

La Fabrica tekee yhteistyötä paikallisen tangoyhdistyksen Tango aMoroson kanssa ja yhdistys on myös paikalla avajaisissa esittelemässä omaa toimintaansa.
Welcome to dance Argentine tango at La Fabrica del Tango, the Argentine tango school in Tampere! The opening day of the Spring season is Sunday the 6th of January with the following program: Argentine tango taster class at 16:15 h, Argentine tango technique taster at 17:15 h and Argentine folklore class at 19:15 h. The classes are free of charge. Join the classes alone, with a partner or with a friend! The weekly classes start on Monday the 7th of January. You can register on the opening day or during the first week of classes or on-line. You can pay the Spring season at the studio with cash or card; an invoice can be made, too. The classes are taught in Finnish and English and also in Spanish, if needed. Welcome!

Empezamos la primavera juntos! Clases de tango y folklore gratis el domingo el 6 de enero! Las clases regulares empiezan el lunes el 7 de enero. El domingo se puede registrarse a las clases y pagar con efectivo o tarjeta. Bienvenidos!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d