Kevätkausi alkaa ETÄOPETUKSENA 10.1.22

Aluehallintovirasto AVI on määritellyt 7.1.2022 uudelleen rajoituksia tilojen käytölle.

Ryhmäharrastukset ja ryhmäliikuntaan tarkoitetut tilat on AVI:n päätöksellä suljettu 21.1.22 asti. Seisoisimme vaikka päällämme, jos saisimme aloittaa kevätkauden lähiopetuksella 10.1.22, mutta sekään ei taida auttaa. Vaihtoehtoina on siirtää kauden aloitusta tai aloittaa etäopetuksena. Olemme puntaroineet näiden kahden hieman tylsän vaihtoehdon välillä*, ja päätyneet siihen, että ALOITAMME KAUDEN ETÄOPETUKSENA.

Tunnit pidetään Zoomin välityksellä. Kaikille kevätkaudelle ilmoittautuneille ja kurssit maksaneille lähetetään Zoom-linkki, jolla voi osallistua KAIKILLE VIIKKOTUNNEILLE! Toivottavasti tämä myös ilahduttaa hieman tässä harmillisessa tilanteessa; tekniikkatunnilla voi treenata yksin ja muilla tunneilla harjoitellaan sekä yksin että parin kanssa.

Lisäksi tarjoamme salillamme ilmaista harjoitteluaikaa viikkoryhmäläisille. Tästä lisätietoa sähköpostitse.

Me kaikki La Fábricalla olemme valtavan pahoillamme tästä tilanteesta. Emme olisi uskoneet, että joudumme vielä kerran muuttamaan suunnitelmiamme koronan takia. Näin kuitenkin kävi, ja huomaamme olevamme jo aika tottuneita muutoksiin. Toisaalta myös hieman väsyneitä niihin… Toivottavasti rokotukset ja rajoitukset nyt toimivat, ja pääsemme pian palaamaan normaaliin elämään.

Voimia ja terveyttä kaikille! Toivottavasti lähitanssitaan pian taas yhdessä!!! Laittakaa meille viestiä, jos teillä on kysyttävää, toiveita tai huolia: info@lafabricadeltango.fi.

* Kauden aloituksen siirtäminen tarkoittaisi, että kautta täytyy jatkaa touko-kesäkuussa. Kahden viikon viivästys ei niinkään haittaisi, mutta jos kauden aloitus viivästyisi vaikkapa neljällä viikolla, menee se pahasti meidän kesäkautemme päälle. Viime vuosina meillä on ollut mukava ja menestyksekäs kesäkausi touko-kesäkuussa, mikä on yrityksemme toiminnan kannalta tärkeä jakso.

Etäopetukseen olemme kaikki jo tottuneet tässä kahden vuoden aikana, mutta eihän se nyt lähiopetuksen veroista ole. Kaikki me jo haluaisimme päästä tanssimaan yhdessä salille, ja onneksi syksy sujuikin hyvin! Meille tanssikouluna ja opettajina ja tanssijoina on kuitenkin tärkeää jatkaa tunteja, toimintaa ja tanssia, joten tuntien aloittaminen etänä on mielestämme parempi vaihtoehto, kuin sulkea sali kokonaan ja odotella rajoitusten päättymistä.

Tätä kirjoittaessa 9.1.22 on vielä epäselvää, että jatketaanko rajoituksia vielä vaikkapa tammikuun loppuun, kuten hallitus on ehdottanut, joten mieluummin aloitamme kuin odotamme. Jos koette tämän päätöksemme jotenkin huonoksi tai epäreiluksi kohdallanne, niin laittakaa ihmeessä viestiä, niin keskustellaan tilanteesta. Ja jos on ideoita ja toiveita, niin laittakaa niitäkin tulemaan! Voihan olla, että emme ole keksineet kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, miten voisimme toimia! Kiitos vielä kerran kaikesta tuesta!!!

Yksi vastaus artikkeliin “Kevätkausi alkaa ETÄOPETUKSENA 10.1.22”

  1. Etäopetus oli tässä kohtaa paras ratkaisu. Se on siinäkin hyvä että kun kaikki muu on kiinni, niin on edes jotain kivaa tekemistä ja oppimista. Kiitos kun jaksatte nähdä kaiken siihen liittyvän vaivan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: