Daniela y Raimund Tampereella 3.-7.7.2018

Meillä on ilo toivottaa jälleen kerran tervetulleeksi ystävämme Berliinistä, Daniela y Raimund! Tiistaina he ovat Tango aMoroson vieraina ja keskiviikosta lauantaihin he opettavat La Fábrica del Tango -salilla. Saamme nauttia heidän erityisasiantuntemuksestaan: ohjelmassa on tangotunteja, vientiworkshop naisille, tangomusiikki-ilta ja myös Alexander-tekniikkaa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tunneille! Ilmoittautuminen La Fabricalle Messengerin kautta tai sähköpostitse info@lafabricadeltango.fi. Tarkista mahdolliset muutokset tältä nettisivulta tai Fb-tapahtumista.

Opetus englanniksi, käännetään tarvittaessa suomeksi tai muille kielille.

Ti 3.7. Teeren Kellari

18.30-20 ”Dancing the melody” tangotunti, kaikki tasot 20€ (ei ennakkoilmoittautumista)

20-23 MisTres Milonga, DJ Daniela y Raimund, Tango aMoroso

Ke 4.7. La Fábrica del Tango

19-22 Women leading women 30€

Nainen/seuraaja, tule opettelemaan vientiä! Illan aikana 90-120 min opetusta ja aikaa vapaalle harjoittelulle. Tanssia molemmissa rooleissa. Aikaa kysymyksille, vastauksille, harjoittelulle, tanssille ja henkilökohtaiselle palautteelle. Matalat kengät tai DNI trainers lienevät parhaat.

Ilmoittautuminen parin kanssa tai yksin.

To 5.7. La Fábrica del Tango

19-22 Tango and music with Raimund 30€

Ihana ilta tangomusiikkia ja tangotarinoita kuunnellen! Raimund vie meidät matkalle tangon kultakaudelle: matka tehdään sekä korvien että kehon avulla, joten ota tanssikengät mukaan!

Ilmoittautuminen ennakkoon, ei tarvita omaa paria.

Pe 6.7. La Fábrica del Tango

18-20 Tango: fun and playful (jatkotaso) 25€

Rytmikästä, hauskaa ja vieläpä pienessä tilassa? Opettele reagoimaan musiikkiin, tilaan ja parin liikkeisiin Danielan ja Raimundin ohjaamien harjoitteiden avulla ja vie tangotanssisi aivan uudelle tasolle! Ennakkoilmoittautuminen parin kanssa.

La 7.7. La Fábrica del Tango

11-14 Alexander-tekniikka

Onko sinulla “huono ryhti”? Sattuuko selkääsi, kun seisot tai tanssit pitkään? Onko sinulla tapoja, joista haluaisit päästä eroon, mutta se on vaikeaa? Löydä apua Alexander-tekniikan avulla! Alexander-tekniikka keskittyy kehon käyttöön luonnollisella ja optimaalisella tavalla. Se ei ole erillinen harjoittelumuoto, vaan voit käyttää tekniikkaa kaikessa mitä teet: istuminen, painavan laatikon nostaminen, tietokoneella työskentely, parin kanssa tanssiminen… Daniela Feilcke-Wolff on valmistunut Alexander-tekniikan opettajaksi Berliinissä. Workshopeissa tutustutaan tekniikkaan ja tehdään käytännön harjoituksia. Ryhmä on pieni, joten myös henkilökohtaista opetusta saa! Opetus on englanniksi, käännetään tarvittaessa suomeksi. Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu etukäteen!

Aikataulu:

11-12.20 Alexander-technique for life 25€

12.40-14 Alexander-technique for couple dancing 25€

(Molemmat workshopit 45€. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.)

Ensimmäisessä workshopissa keskitytään teoriaan ja käytäntöön arjen tilanteissa.

Toisessa workshopissa harjoitellaan tekniikan käyttöä paritanssissa.

Yksi vastaus artikkeliin “Daniela y Raimund Tampereella 3.-7.7.2018”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d