Tampere Tango Week 2019 opettajavaihdos!

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että Tampereen Tangoviikolle kutsutut vierailevat opettajat Rocio Lequio ja Bruno Tombari ovat estyneet tulemasta meistä riippumattomista syistä. Me järjestäjät pahoittelemme tilannetta. Viikonlopun 18.-20.10. kurssit ja tapahtumat kuitenkin järjestetään! Aikataulu ja tuntien aiheet pysyvät samana, ja practica ja milongat järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaan. Viikonlopun opettajat vaihtuvat: tunnit pitää vankalla ammattitaidollaan La Fabrica del Tango -tanssikoulun omat opettajat Carina Quiroga, Maria Elisabet, Arttu Artkoski ja Pasi Lauren. Vierailevana tähtenä loistaa Luis Rojas (AR). Alkuviikon tapahtumat 14.-17.10. pysyvät ennallaan. 

Kaikille tunneille voi edelleen ilmoittautua; huomaa viikonloppukurssin uudet edulliset hinnat! Aiemmin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tieto muutoksista. 

Tervetuloa tanssimaan kanssamme! 

We are sorry to inform, that two of the maestros of Tampere Tangoweek, Rocio Lequio and Bruno Tombari, had to cancel their visit. As organizers we regret the inconvenience. The classes and events of 18.-20.10. will happen anyway! The schedule and the topics of the classes will stay the same. The practica and milongas will happen as planned. Only the teachers will change! The classes will be taught by the amazing team of La Fabrica del Tango: Carina Quiroga, Maria Elisabet, Arttu Artkoski and Pasi Lauren. They will be joined by the shining guest star Luis Rojas (AR). All the other events of Tampere Tango Week will happen as planned. Registration to all the classes is still open; check out the new prices for the weekend! Welcome to dance with us!  

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: