Lähiopetus peruttu COVID-19 -pandemian vuoksi

Kaikki La Fabrica del Tango -tanssikoulun argentiinalaisen tangon lähiopetus, practicat, milongat ja kurssit on TOISTAISEKSI PERUTTU!!! Myös tangoyhdistys Tango aMoroson järjestämät tapahtumat, kuten practica ja milongat, on peruttu.

Suomessa lähes kaikki paritanssikurssit ja lavatanssit on peruttu, ja milongat on peruttu maailmanlaajuisesti, jopa Buenos Airesissa. Hallitus suosittelee sosiaalisten kontaktien vähentämistä; siten hidastetaan epidemian leviämistä ja suojellaan riskiryhmiä.

Jos tauko on vain muutaman viikon mittainen, voimme jatkaa kevätkautta toukokuun puolelle. Jos joudumme perumaan loppukauden tunnit, niin olemme vielä erikseen yhteydessä oppilaisiin. Mietimme myös tapoja korvata lähiopetus; otamme ideoita vastaan!

JOS OLET SAIRASTUNUT KÄYTYÄSI VIIKORYHMISSÄ, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!!! Toistaiseksi ei ole tiedossa tartuntoja oppilaiden tai opettajien keskuudessa. Tautitapausten nopea tunnistaminen on tärkeää, jotta voidaan hidastaa epidemian etenemistä Suomessa. Tehokkailla torjuntatoimilla ja jatkotartuntojen ehkäisyllä voidaan vähentää etenkin iäkkäiden ja perussairauksista kärsivien sairastumista. 

Jos sinulla on kysyttävää terveydestä tai tanssikoulun toiminnasta, niin olethan yhteydessä! Seuraa tiedotusta!!! Pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta!!!

Tässä linkki THL eli Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen sivulle, jossa on ajantasaista tietoa ja toimintasuositukset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d