Viikkotunnit ONLINE!!!

La Fábrica del Tango -tanssikoulu on toistaiseksi keskeyttänyt argentiinalaisen tangon lähiopetuksen coronavirusepidemian vuoksi. Haluamme, että oppilaamme säilyvät terveinä ja että terveydenhuolto pysyy toimintakykyisenä. Siispä siirrämme säännölliset viikkotunnit nettiin! Olemme selvittäneet erilaisia mahdollisuuksia, ja toistaiseksi päätyneet pitämään tunnit Facebookin kautta. Olemme perustaneet suljetun Facebook-ryhmän, johon hyväksytään kaikki kevään 2020 kausimaksun maksaneet. 

Tässä linkki, josta voit lähettää liittymispyynnön Fb-ryhmään: 

https://www.facebook.com/groups/135448561232707/?ref=share

Myös muut kuin kausimaksun maksaneet voivat osallistua etätunteihin; käy tykkäämässä La Fabrican Facebook-sivusta ja seuraa tiedotusta!

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit harkita sen hankkimista nyt. Jos et halua hankkia Fb-tiliä, niin laita meille viestiä ja keksitään ratkaisu.

Tunnit lähetetään Facebook Livevideona. Kunkin ryhmän tunti alkaa tavanomaiseen aikaan, mutta pidetään hieman tavallista lyhyempänä, noin 60min, ja pieni tauko keskellä. 

Koetamme pitää tunnit niin, että niillä olisi sopivaa treenattavaa sekä viejille että seuraajille, yksin treenaaville että pareille, sekä pienessä keittiössä harjoitteleville että isomman olohuoneen omaaville! 

Tunnit tulevat siis livelähetyksenä. Voit kommentoida ja esittää kysymyksiä. Kommentit tulevat opettajien näkyviin pienellä viiveellä. Livevideossa oppilaat näkevät opettajan, mutta opettaja ei näe oppilaita. Kiva siis, jos kommentoit, että tiedämme oppilaiden olevan paikalla! Videot ja kommentit jäävät tähän ryhmään, joten kysymyksiä voi esittää ja keskustelua voi jatkaa myös tunnin jälkeen. Videot voi siis katsoa myös uudestaan tai myöhemmin omaan aikatauluun sopien. PÄIVITYS 22.4.2020: Tunnit pysyvät Fb-ryhmässä 10.5. asti, joten vielä siihen asti voit treenata lempituntiesi tahdissa!

Ja kaikki viikkoryhmäläiset on kutsuttu tähän samaan ryhmään, alkeista edistyneisiin, eli KAIKKI VOIVAT OSALLISTUA KAIKILLE TUNNEILLE!!! Huikeaa, eikö totta!!!

Pysy kotona ja pysy terveenä!!! Virtuaalihalaukset koko LFDT tiimiltä!!!


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d