Syyskausi 2021

Syyskauden tärkeät päivämäärät:

Argentiinalaisen tangon viikkotunnit pidetään 30.8.-13.12.2021 (ei viikkotunteja 18.-21.10. eikä 6.12.)

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI !!!
Ilmoittaudut ostamalla kursseja verkkokaupastamme. Löydät kurssit myös tämän sivun alaosasta.

Muistathan, että verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

Perinteiseen tapaan jos tulet useammalle kurssille niin saat määräalennuksen (henkilökohtainen). Kahdesta kurssista alennus tulee kirjoittamalla verkkokaupan kassalla Alennuskoodi-kohtaan MÄÄRÄ2 (10%), kolmesta MÄÄRÄ3 (15%), neljästä tai useammasta MÄÄRÄ4 (20%).

Jos olet opiskelija, työtön tai eläkeläinen, saat maksuryhmäalennuksen alennuskoodilla OPISKELIJA, TYÖTÖN tai ELÄKELÄINEN (30 €. Näistä alennuksista vaadimme vastaavan kortin/todistuksen. Tuothan sen ensimmäisellä kerralla tunnille mukaasi.

Jos haluat maksaa osan tai koko kurssimaksun Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä, toimitaan seuraavasti. Lähetä meille viesti osoitteeseen info@lafabricadeltango.fi ja kerro siinä miten haluat maksaa. Maksat sitten haluamasi summan valitsemallasi maksutavalla ja me laskemme jäljelle jäävän osuuden ja lähetämme sinulle maksulinkin, jonka avulla voit maksaa loput korttimaksuna. Jos maksat käteisellä (suosimme korttimaksuja) niin se onnistuu kun tulet salille ensimmäiselle tunnille. Kun maksutapa on sovittu niin kirjaamme sinut kurssille.

MAANANTAI
18-19 Jatko 1
19.15-20.15 Keskitaso
20.30-21.30 Edistyneet

KESKIVIIKKO
18-19 Jatko 2
19.15-20.15 Vals/Milonga
20.30-21.30 Keskitaso 

TORSTAI
18-19 Alkeet
19.15-20.15 Tekniikka, soolotreeni
20.15-22 Practica eli vapaaharjoitukset, Tango aMosoro

Kurssit sisältävät yhden oppitunnin viikossa 14vk ajan, eli 60min x 14.

Tutustu kurssien/ryhmien kuvauksiin täältä!

Toistaiseksi tunneille tullaan oman parin kanssa, paitsi tekniikkatunnilla treenataan yksin. Löydä pari La Fábrican Fb-ryhmässä LFDT Paripörssi!

Toivomme, että koronapandemiasta huolimatta voimme aloittaa kauden lähiopetuksena! Toteutamme opetuksen suositusten mukaisesti lähi- tai etäopetuksena pandemiatilanteen mukaan. Noudatamme virallisia hygieniaohjeita ja muita suosituksia maskien, turvavälien ja aikuisten sisäliikuntaharrastuksien suhteen; näistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä tuntien alkua. Tanssikoulumme koronakäytännöt löydät täältä. 

Viikkotuntien opettajina toimivat Carina, Maria, Arttu, Luis ja Pasi.

TULE MUKAAN TANSSIMAAN ARGENTIINALAISTA TANGOA!!!!!

BIENVENIDOS!!!!!

Voit ostaa haluamasi kurssit myös tästä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d