Uusi vuosi, uusi keho – kehonhuoltoa La Fábricalla 2019

Aloita uusi vuosi pitämällä huolta itsestäsi ja kehostasi! Kevään 2019 uutuutena  La Fabrica tarjoaa tanssituntien lisäksi monipuolista kehonhuoltoa ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Heti vuoden alussa tarjolla on tehokas paketti Hypopressive-tunteja ja kehonhuoltoa tanssijoille Suvi-Maria Helinin kanssa ja koko kevätkauden ajan Amanda Nousiainen ohjaa säännöllistä FaciaMethod-ryhmää. Tutustu lajeihin ja ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Kehonhuolto 2.-3.1.2019: Hypopressive ja kehonhuoltoa tanssijoille

Tutustu Hypopressive-tekniikkaan, osallistu Hypopressive-harjoitustunneille ja treenaa kehonhuoltoa tanssijoille suunnatulla tunnilla.

LPF Hypopressive-tekniikka on sarja hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka muokkaavat tehokkaasti keskivartalon lihaksistoa. Hypopressive-termi viittaa alipaineeseen. Harjoitukset vähentävät lantionpohjaan ja selkärankaan kohdistuvaa painetta ja stimuloivat vatsalihaskorsetin ja lantionpohjan refleksinomaista aktivoitumista. Sopii miehille ja naisille. Lisää tietoa täältä. 

Kehonhuoltoa tanssijoille on näitä tunteja varten räätälöity ainutlaatuinen kokonaisuus! Harjoitukset on valittu erityisesti argentiinalaisen tangon ja paritanssin harrastajia ajatellen, mutta myös yksilölajien tanssijat (mm. flamenco) hyötyvät näistä tunneista. Luvassa on Pilates-pohjaisia vahvistavia, avaavia ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita pienillä lisämausteilla. Keskeisiä teemoja ovat hengitys, kehonkeskusta, hartiakaari ja tasapaino.

 

Ohjaaja Suvi-Maria Helin (Hypopressive- ja Pilates-ohjaaja, flamencotanssija).

AIKATAULU KE 2.1.19
17-17.45 Johdanto tekniikkaan uusille hypopressive-harjoittelijoille
17.50-18.50 Hypopressive-harjoitustunti
19-20.30 Kehonhuoltoa tanssijoille

AIKATAULU TO 3.1.
17.50-18.50 Hypopressive-harjoitustunti
19-20.30 Kehonhuoltoa tanssijoille

HINNAT

Kehonhuoltokurssi 3h: 50€, kertamaksu (90min) 28€

Hypopressive-johdanto + 1 harjoitustunti: 45€
Hypopressive-johdanto + 2 harjoitustuntia: 62€

Hypopressive-harjoitustunnit kertamaksu 22€

ILMOITTAUTUMINEN
27.12.2018 mennessä, ilmoittautumislomakkeen löydät täältä 

KURSSIMAKSU
Paikan varmistuttua maksetaan etukäteen La Fabrican tilille FI73 5730 0820 8213 75

FasciaMethod-tunnit

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä, jossa kehon liikkuvuutta parannetaan erilaisilla liikkuvuusharjoitteilla, dynaamisilla täsmävenytyksillä, liikehallintaharjoittelulla ja faskiakäsittelypallon avulla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Ohjaajana Amanda Nousiainen, lisätietoa lajista täältä. Tutustu lajiin lajikokeilupäivänä La Fabricalla su 9.12. klo 13-13.45. Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautumisia on riittävästi. Ryhmän suunniteltu ajankohta on ti klo 19.45-20.30, tunnit alkavat 8.1.19 ja jatkuvat 7.5.19 asti. Lisätietoa pian, pysy kuulolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s