Hypopressive ja kehonhuolto 13.-16.4.219

Ihana Suvi-Maria Helin Selene-asennossa

Meillä on ilo taas toivottaa tervetulleeksi La Fabricalle kehonhuollon ammattilainen Suvi-Maria Helin! Hän pitää Hypopressive-tunteja ja tanssijoiden kehonhuoltoa 13.-16.4.2019. Hypopressive-tunteja on aloittelijoille ja perustason (level 1) harjoittelijoille ja vähän pidempään treenanneille (level 2). Kehonhuoltotunnit tanssijoille on suunniteltu erityisesti paritanssijoiden tarpeeseen, mutta niistä on hyötyä kaikille tanssijoille ja kaikille tanssimattomillekin henkilöille!

Ilmoittaudu viimeistään 5.4.2019 ilmoittautumislomakkeella
https://goo.gl/forms/QoWS0kSIY8nQT9Nl1

Tutustu Hypopressive-tekniikkaan ja Suviin hänen omilta sivuiltaan www.hypopressive.fi.

VALITSE SOPIVA TUNTI:

LPF Hypopressive-tekniikka on sarja hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka muokkaavat tehokkaasti keskivartalon lihaksistoa. Hypopressive-termi viittaa alipaineeseen. Harjoitukset vähentävät lantionpohjaan ja selkärankaan kohdistuvaa painetta ja stimuloivat vatsalihaskorsetin ja lantionpohjan refleksinomaista aktivoitumista. Sopii miehille ja naisille.

Hypopressive- tekniikan tutustumiskurssilla opit lajin perusperiaatteet sekä harjoituksia, joiden avulla voit jatkaa treenamista myös kotona kurssin jälkeen. Kurssi sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua. Sopii vasta-alkajille ja perusteiden kertaamiseen.

Level2- Workshopissa tutustutaan 2-tason harjoituksiin. Tämä kurssi on sinulle joka kaipaat lisää virikkeitä Level1-harjoitussarjan treenaamiseen. 2-tasolla mukaan tulee liikettä ja dynamiikkaa! Tunti sisältää hengitys- ja lämmittelyharjoituksia, Level2-harjoituksiin tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon.

Harjoitustunnit (Level1) on suunnattu peruskurssin käyneille. Level2-harjoitustunneille osallistuminen edellyttää Level2-workshopin käymistä. Tunti sisältää alkulämmittelyn hengitys- ja mobilisointiharjoituksineen, 20-30 minuutin pituisen Hypopressive- harjoitussarjan sekä loppurentoutuksen.

Kehonhuoltoa tanssijoille on näitä tunteja varten räätälöity ainutlaatuinen kokonaisuus. Harjoitukset on valittu erityisesti argentiinalaisen tangon ja paritanssin harrastajia ajatellen, mutta myös yksilölajien tanssijat (mm. flamenco) hyötyvät näistä tunneista. Ohjelmassa on Pilates-pohjaisia vahvistavia, avaavia ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita pienillä lisämausteilla. Keskeisiä teemoja ovat hengitys, kehonkeskusta, hartiakaari ja tasapaino.

AIKATAULU:

LA 13.4.
klo 11-14 Hypopressive-tutustumisworkshop
klo 15-17 Hypopressive Level2 -Workshop

MA 15.4.
klo 17-17.55 Hypopressive Level1 -harjoitustunti
klo 18-19 Kehonhuoltotunti tanssijoille

TI 16.4.
klo 16.30-17.25 Hypopressive Level2 -harjoitustunti
klo 19.45-21.00 Kehonhuoltoa tanssijoille

HINNAT:

Hypopressive- tutustumiskurssi: 78 e
Level2- workshop: 55 e
Hypopressive-harjoitustunnit: 22e/kpl

Kehonhuoltotunti 60min 22€
Kehonhuoltotunti 75min 25€
Molemmat kehonhuoltotunnit yht. 40€

Kurssit maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

ILMOITTAUTUMINEN
viimeistään 5.4.2019.

Kurssia koskevat La Fabrica del Tango -tanssikoulun peruutusehdot, kts. https://lafabricadeltango.fi/peruutusehdot/

KURSSIPAIKKA:

La Fábrica del Tango -tanssisali, Pyhäjärvenkatu 5 B (Klingendahl), sisäpihalta B-rappuun ja 3. krs.

Ota mukaan juomapullo, jumppamatto ja mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet. Salilla on muutamia jumppamattoja. Sali on ilmastoitu, avara ja valoisa ja salin lämpötila noin 21-22 astetta. Salilla on käytettävissä keittiö, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s